Les portes s’obren a l’Escola Rocaprevera

78 visites

El dia 13 de març de 10h a 14h es van celebrar les portes obertes a Torelló

El dissabte passat a l’escola Rocaprevera es van fer portes obertes de les deu del matí a les dues del migdia. Els interessats van poder anar-hi, contactant amb l’escola Rocaprevera prèviament. Les persones que es van registrar amb antelació van poder conversar amb els professors de cada grau, i també van poder entrar a les aules des d’infantil fins a les de secundària. Van tenir l’oportunitat de preguntar el que necessitaven per poder conèixer millor l’escola, el seu projecte educatiu

És una escola catalana, familiar i democràtica, la qual va ser fundada l’any 1888. Forma part de l’agrupació TRAMS (conjunt d’escoles de Catalunya que s’ajuden a innovar i adaptar-se a les noves tecnologies). A més, a tota l’ESO forma part del programa 1×1 (un ordinador per cada alumne), i el cicle mitjà utilitza els Bee Bots, són un punt de partida perfecte per al control de l’ensenyament, el llenguatge direccional i la programació, i es basen en petites abelles guiades pels nens. És una escola que busca innovar sense perdre l’essència, és concertada i només compta amb una línia de classes de P-2 fins a 4t d’ESO (infantil, primària i secundària). També ofereix l’oportunitat de fer el batxillerat americà amb el DUAL.

Si voleu saber-ne més podeu contactar amb l’escola amb el número de telèfon: 93 859 0630 o escrivint un correu a: secretaria@rocaprevera.cat. Per saber més d’aquesta petita gran escola, consulteu el web: https://www.rocaprevera.cat/

Authors

, ,
close

El més recent

Poema de la Primavera

Quina estació tan bonica, l’esclat de les flors  m’envaeix de tendresa. Les olors fresques del matí