Els projectes de l’Escola Rocaprevera

119 visites

Els alumnes de primària han fet diversos projectes al llarg del curs

Els alumnes de l’Escola Rocaprevera, durant aquest curs, han estat treballant diferents projectes a les aules. Tots molt interessants! Aquí us els deixem.

Els alumnes de 1r i 2n de primària: “El meu poble”

1r i 2n de primària van treballar els carrers del poble, els serveis i com interpretar els mapes, senyals de trànsit etc. Es va fer a les assignatures de català i castellà. Per acabar el projecte va venir l’alcalde a l’escola Rocaprevera per ampliar la informació. Li van fer preguntes com si l’hi agradava la seva feina i si treballava amb més gent i va respondre que sí a les dues. Per acabar van fer una maqueta amb els edificis més importants de Torelló. Els seus alumnes ens van dir que els hi havia agradat molt.

Els  alumnes de 3r de primària: “Operació Crispeta”

El projecte consisteix en  treballar els sectors econòmics, les plantes i les comarques de Catalunya a partir de la panotxa de blat de moro.

Van plantar una llavor de blat de moro i la van cuidar, també van fer una excursió a Mas Casablanca Aquí els hi van explicat d’on surt el blat de moro, el seu procés de creixement i alguns dels seus derivats. També van aprofitat per veure el funcionament del sector primari (agricultura i ramaderia) .

Els alumnes  de 4t de primària: “La Volta Ciclista a Catalunya”

Van fer un projecte molt interessant ,la Volta Ciclista a Catalunya  van treballar el paisatge i els tipus de comarques a partir de les etapes ciclistes. També  l’equip de la volta ciclista van fer  arribar els nens i nenes de 4t de primària unes gorres, unes ampolles d’aigua i un clauer.

Els alumnes de 5è de primària: “El països del món”

Els de 5é de primària van fer un projecte de països del mon. Es van repartir en grups i cada grup van fer un país diferent que son:

  • Egipte
  • Brasil
  • Rússia
  • EUA
  • Japó 

Cada grup es va encarregar d’un país. Van haver de descobrir monuments típics de cada lloc, menjar etc. També van investigar els països que hi ha al voltant i saber l’idioma, la bandera, la cultura població, personatges il·lustres, a què es dediquen, festivitats…

Van dibuixar els edificis geomètrics d’aquests països a escala. Per finalitzar van construir una maqueta d’una ciutat amb edificis geomètrics.

Els alumnes de 6è de primària: “Arquitectes”

Per començar van fer una casa que la van dissenyar en un paper, llavors van dissenyar-la en un ordinador i finalment van construir una maqueta de la casa.

També van fer el projecte “Quan tot s’enfonsa… o no”. Mitjançant diversos documents i pràctiques van conèixer totes aquelles característiques, que com diu el títol del projecte, fan flotar un objecte, o no.

Escrit pels redactors de 6è de primària: Carla Flamis, Pol Castañé

Redactors juniors

close

El més recent

Poema de la Primavera

Quina estació tan bonica, l’esclat de les flors  m’envaeix de tendresa. Les olors fresques del matí