Arriba el final de curs a l’escola Rocaprevera

82 visites

Els professors centre han preparat una sèrie d’activitats pels alumnes d’ESO, com el crèdit de síntesi i les colònies

L’última setmana de curs els alumnes faran el treball de síntesi. Els de 1r d’ESO faran el projecte “Apropa’t al riu”, que és un projecte que té com a centre les naturals. Els de 2n d’ESO faran un projecte que es diu “Aigua de colònia”, que és de socials. Els de 3r d’ESO cursaran el “Programa TAS”, un projecte sobre nutrició. I per últim, els de 4t d’ESO presentaran el projecte de recerca, en el que han estat treballant durant tot el curs.

Els últims dos dies, els alumnes de 1r fins a 3r d’ESO aniran de colònies a la casa “la Garbinada” a Torroella de Montgrí. Allà hi faran activitats aquàtiques com el kitesurf i el caiac. Per altra banda, els alumnes de 4t d’ESO passaran una nit a PortAventura.

Home - Escola Rocaprevera

Authors

, , , ,
close

El més recent

Poema de la Primavera

Quina estació tan bonica, l’esclat de les flors  m’envaeix de tendresa. Les olors fresques del matí