Arriba l’English Day a l’escola Rocaprevera

89 visites

Un any més, l’escola celebra l’English Day. Enguany, s’ha treballat la figura de Freddie Mercury

Divendres 7 de març del 2021 es va celebrar l’English Day. Aquest any s’ha treballat en Freddie Mercury degut al 75è aniversari del seu naixement. Va ser un importantíssim cantant, compositor, pianista, dissenyador gràfic i músic britànic. Freddie Mercury és conegut sobretot per haver sigut el vocalista principal de la banda de rock Queen. Va néixer el 5 de setembre del 1946 i va morir el 24 de novembre del 1991 a Londres amb quaranta-cinc anys. Va morir de pneumònia després de contraure la SIDA.

Aquest any s’ha decidit treballar un cantant, a diferència dels altres anys en què es treballava un país, ja que no hi ha tants països en els quals es parli anglès com per poder-ne fer cada any un. Per tant, s’ha decidit treballar tota mena de persones que han tingut un paper en la cultura anglosaxona. L’English Day s’ha celebrat de 8h a 13h i s’han realitzat tota mena d’activitats.

S’han fet 4 tallers diferents. El primer, amb la professora de música, l’Ainhoa, es basava en cantar una part de les diferents cançons que va escriure i cantar Freddie Mercury. El segon taller es va realitzar amb el professor d’educació física, en Toni, i la professora d’anglès, la Lina; i es basava en jugar a cricket, un esport propi de la Índia, lloc d’on provenia originalment la família d’en Freddie.

El tercer es va dur a termer amb la professora de ciències, la Berta, i amb la professora de català, la Fina; i es tractava de mirar la pel·lícula Bohemian Rhapsody per després poder realitzar un Kahoot. Finalment, l’últim taller que es va fer va ser amb la professora de castellà, la Irina; i es tractava de fer una mena de manifestació amb tot de pancartes partint del lema “I want to break free”.

Les professores declaren que, de moment, no saben de què tractarà el proper any l’English Day. S’haurà d’esperar algun temps encara per conèixer les seves idees.

Authors

, , , ,
close

El més recent

Poema de la Primavera

Quina estació tan bonica, l’esclat de les flors  m’envaeix de tendresa. Les olors fresques del matí