Celebrem la fi de trimestre i l’arribada de la primavera amb música molt animada!

92 visites

Us deixem una llista de les millors cançons per celebrar el fi de trimestre i l’arribada de primavera. Hem triat aquestes cançons perquè es poden escoltar per la fi de curs i són alegres com la primavera. Hi ha cançons en diferents idiomes com català, castellà i anglès. Nosaltres hem posat una mica de tots els gèneres de música, ja que així hi ha variació.

La nostra cançó preferida, o la que pensem que us agradarà més, és Call Me Maybe de Carly Rae Jepsen, ús agradarà molt perquè el ritme és molt alegre i la lletra molt divertida. Una altra cançó que us agradarà molt i està en castellà és Una Vaina Loca de Fuego, ja que la cançó és molt animada i només escoltar-la et farà ballar. L’última que pensem que us agradarà és en català i es titula Caminem Lluny de Doctor Prats. Esperem que us agradin tant com a nosaltres!

PLAYLIST DE SPOTIFY: https://open.spotify.com/playlist/0nA8MKeYgluwHTJDHpeFdt?si=ea0f2381f65d4227

PLAYLIST DE YOUTUBE: 

Redactors juniors

close

El més recent

Poema de la Primavera

Quina estació tan bonica, l’esclat de les flors  m’envaeix de tendresa. Les olors fresques del matí 

Fake News

El terme fake news prové de l’anglès i significa “notícies i informació falsa” Aquestes notícies tracten