L’escola Rocaprevera celebra el Dia Mundial de la Dona

102 visites

Els alumnes van realitzar unes activitats en commemoració del dia 8 de març

El dia 8 de març els alumnes de l’escola Rocaprevera de Torelló van fer unes activitats educatives per celebrar el dia de la dona. Des d’infantil fins a 4t d’ESO van voler demostrar la importància d’aquest dia.

A l’ESO s’han fet unes activitats en grups que consistien en donar un paper amb una frase escrita i els alumnes havien de tornar-la a escriure de manera lliure d’estereotips sobre la dona i, finalment, s’ha fet un mural amb totes les frases. Per exemple, en una frase posava que “les dones eren unes xafarderes”, i ho van canviar a “tan homes com dones son xafarders”. I tot això es va fer amb l’objectiu de conscienciar a les persones de la igualtat entre homes i dones, i de la buidor dels estereotips.

El dia internacional de la dona és un dia que se celebra cada any des de 1972 i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (l’ONU). És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme i denunciar la violència cap a la dona i el sexisme.

Authors

,
close

El més recent

Poema de la Primavera

Quina estació tan bonica, l’esclat de les flors  m’envaeix de tendresa. Les olors fresques del matí 

Fake News

El terme fake news prové de l’anglès i significa “notícies i informació falsa” Aquestes notícies tracten